Treinreis Amerikaanse steden langs de Oostkust

12 dagen / 10 nachten

Hoogtepunten

Philadelphia - Treinreis Amerikaanse steden langs de Oostkust | US Travel

Reisbeschrijving

Is een fly and drive niet aan jou besteed? Dan is een treinreis met de Amtrak Acela Express voor jou misschien wel de beste manier om de East Coast te verkennen. Deze 10-daagse reis brengt je naar de belangrijkste steden van de East Coast. Je gaat van Washington naar Philadelphia, New York en Boston. All aboard!

Treinreis Amerikaanse steden langs de Oostkust

Programma

Dag 1: Brussel – Washington
Vlucht naar Washington en transfer naar het hotel.  Je kan starten met een bezoek aan een van de belangrijke Smithsonian musea.  De toegang hiervan is gratis.
Dag 2: Washington
Start de dag met een bezoek aan het stadsdeel Georgetown, waar talrijke belangrijke mensen woonden zoals John F Kennedy.  Hier vindt je nog tal van historische woningen. Ook een bezoek aan het Capitool en het Arling Cemetery is een must.
Dag 3: Washington – Philadelphia
Treinreis naar ‘Philly’.  Hier werd in 1776 de Declaration of Independence getekend.  Start bij het bezoekerscentrum en waar je een overzicht van de geschiedenis van de stad krijgt.  Ga je liever shoppen:?  Ga dan naar de King of Prussia Mall.  Of woon een match bij van het honkbalteam, de Philadelphia Phillies.
Dag 4: Philadelphia
Vandaag kan je een bezoek brengen  aan Independence Hall, Liberty Bell, het Franklin Institue en het Philadelphia Museum of Art. Een andere leuke stop is de Philadelphia Zoo, de eerste dierentuin van de USA.
Dag 5: Philadelphia – New York
Treinreis naar ‘The Big Apple’.   New York bestaat uit de stadsdelen Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island en Bronx. In Manhattan vind je de meeste bezienswaardigheden. Populaire buurten zijn Upper East Side, Upper West Side, SoHo en Greenwich Village.
Dag 6 + 7 + 8: New York
3 volle dagen om deze stad te ontdekken.  Enkele tips:  vrijheidsbeeld Statue of Liberty, één van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden in New York, Ellis Island, Times Square, Empire State building, Rockefeller Center, fietstocht in Central Park, hop on hop off bus langs de verschillende bezienswaardigheden, One World Trade Center, Memorial 9/11,…
Dag 9: New York – Boston
Laatste treinreis van het programma.  Start met de Freedom Trail, een 4 kilometer lange wandeling langs de historische highlights in Boston. De route doet maar liefst 16 bezienswaardigheden aan.
Dag 10: Boston
Verkenning van de stad.  Maak een stop aan Quincy Market, North Market en South Market en geniet van een heerlijke maaltijd.  Ga naar de 50ste verdieping van de 276 meter hoge wolkenkrabber Prudential Tower en geniet van een schitterend uitzicht van de stad.  Wandel door Beacon Hill, een historische wijk beschouwd als de mooiste wijk van de stad. Deze buurt is gebouwd op een heuvel en staat vooral bekend om har nauwe straatjes met keien en gebouwen opgetrokken in rode baksteen.
Dag 11: Boston – Brussel
Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.
Dag 12: Brussel
Aankomst

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Treinreis Amerikaanse steden langs de Oostkust