Ski- & Canyonavontuur in Jasper

9 Dagen / 7 Nachten

Hoogtepunten

Ski- & Canyonavontuur in Jasper, rondreis Canada | US Travel

Reisbeschrijving

Welkom in Jasper, de Canadese Rockies, waar je in de winter heerlijk kan skiën op de poedermachte sneeuw. Na een overnachting in Edmonton, reis je daarna door naar Jasper. Daar glijd je zorgeloos over de pistes van Marmot Basins en ’s nachts logeer je daarna onder een schitterende sterrenhemel in het stijlvolle en gezellige Châteua Jasper ***. Geniet van het adembenemende decor in het hart van Jasper National Park en ontdek de betoverende ijswatervallen tijdens de inbegrepen Maligne Canyon Icewalk excursie.

Ski- & Canyonavontuur in Jasper

Programma

Waarom skiën in de Canadese Rockies

  • Poedermachte sneeuw
  • Sneeuwzeker
  • 1 Skipas en het skimateriaal per kind gratis per betalende volwassene
  • Rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam op Edmonton
  • 2 Inbegrepen bagages in het vliegtuig om je eigen skimateriaal mee te nemen
  • Spotprijs vanaf 1.295 per persoon voor: de vluchten, 7 overnachtingen, skipas en skimateriaal en Maligne Canyon Icewalk excursie!

Inbegrepen in de prijs:

De vluchten met KLM in V-klasse (2 bagages inbegrepen), de luchthaventaksen (€ 354), 1 nacht in het hotel Coast Edmonton Plaza in kamer Comfort, enkel logies en 6 nachten in het hotel Château Jasper in kamer Standard, enkel logies. De transfers Edmonton-Jasper-Edmonton, 3-daagse skipas voor het Marmot Basin Ski Resort met inbegrepen transfers, de excursie Maligne Canyon Icewalk (3u) en de lokale taksen.

Voorwaarde:

Voor een afreis tussen 15/11/19 en 02/04/20 en een vertrek vanuit Amsterdam op dinsdag, donderdag of zondag. Gelieve ons te contacteren voor een vertrek vanuit Brussel.

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Ski- & Canyonavontuur in Jasper