Rondreis Miami & The Keys

9 dagen / 7 nachten

Hoogtepunten

Miami Beach - Rondreis Miami & The Keys | US Travel

Reisbeschrijving

Miami en de eilanden van The Keys, het zijn dé bezienswaardigheden bij uitstek van Florida. De prachtige stranden en de pastelkleurige gebouwen uit de jaren 30 geven Miami haar typisch filmisch sfeertje. Neem daar Most Southern Point, de Everglades, Key West en enkele andere Keys nog bij, en je hebt alle hoogtepunten van Florida in een notendop.

Rondreis Miami & The Keys

Programma

Dag 1: Brussel Miami
Vlucht naar Miami, ophalen van de huurwagen en rit naar het hotel.
Dag 2: Miami – Everglades – Florida City
Vandaag bezoek aan de Everglades.  De Everglades is een uitgestrekt natuurgebied, bekend om het moerasland.  Het is uitgeroepen tot National Park en is de leefwereld van verschillende bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse krokodil en Floridapanter.  Maar ook alligators en tropische vogels kan je hier spotten.  Maak zeker een tocht met een airboat.
Dag 3: florida City – The Keys
The Keys zijn archipel van ongeveer 1700 kleine eilandjes.  Het laatste bewoonde eiland is Key West, slacht 150 km verwijderd van Cuba.
Dag 4: Key West
Neem een foto van jezelf aan het Most Southern Point, een grote boek dat het zuidelijkste punt van de USA markeert.  Ook een bezoek aan Duval Street met zijn winkeltjes, bar en restaurantjes staat op het programma.  Neem de trolly en ontdek alle bezienswaardigheden van Key West zoals Audubon Hous, Fort Zachary Taylor, Truman Little White House, Key West Shipwreck Museum, Ernest Hemingway House museum, …
Dag 5: Key West – Miami
Terug naar Miami.  Stop regelmatig op één van de andere Keys om te snorkelen of duiken, een dolfijnencentrum of een natuurpark te bezoeken.
Dag 6 + 7: Miami
Neem de hop on hop of bus en verken zo de verschillende bezienswaardigheden van Miami of geniet van een dagje zon en zee aan Miami beach.
Dag 8: Miami – Brussel
Rit naar de luchthaven, inleveren van de huurwagen en terugvlucht naar Brussel.
Dag 9: Brussel
Aankomst Brussel

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Rondreis Miami & The Keys