Grote Rondreis Florida

15 dagen / 13 nachten

Hoogtepunten

Ocean Drive - Grote Rondreis Florida | US Travel

Reisbeschrijving

Een rondreis naar Florida is meer dan enkel zon, zee, strand. Zo is Orlando het mekka voor wie gek is op pretparken: van Legoland tot Walt Disney World Resort. Ook een bezoek aan het nationaal park van de Everglades mag niet ontbreken tijdens deze Florida rondreis. Net als de stranden van de Florida Keys en de Seven Mile Bridge.

Grote Rondreis Florida

Programma

Dag 1: Brussel – Orlando
Vlucht naar Orlando, ophalen van de huurwagen en rit naar het hotel.
Dag 2 – 5: Orlando
Gedurende deze dagen kan je verschillende pretparken ontdekken: Walt Disney World Resort, Universal Studio’s, legoland, Kennedy Space Center, Seaworld, …
Dag 6: Orlando – Fort Myers
Fort Myers is vooral populair vanwege de witte zandstranden.  In de nabije omgeving liggen enkele mooie eilanden zoals Sanibel Island en Captiva Island, bekend om de vele zeldzame schelpen dier er aanspoelen.  De uitvinders Thomas Edison (gloeilamp) en Henry Ford hebben een cruciale rol gespeeld in de technolodische ontwikkeling van Amerika.  De vakantieverblijven van Thomas Edison en Henry Ford zijn ondertussen omgetoverd tot musea.
Dag 7: Fort Myers – Homestead
Onderweg stop je aan de Everglades.  De Everglades is een uitgestrekt natuurgebied, bekend om het moerasland.  Het is uitgeroepen tot National Park en is de leefwereld van verschillende bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse krokodil en Floridapanter.  Maar ook alligators en tropische vogels kan je hier spotten.  Maak zeker een tocht met een airboat.
Dag 8: Homestead – Key West
The Keys zijn archipel van ongeveer 1700 kleine eilandjes.  Het laatste bewoonde eiland is Key West, slacht 150 km verwijderd van Cuba.
Dag 9: Key West
Neem een foto van jezelf aan het Most Southern Point, een grote boek dat het zuidelijkste punt van de USA markeert.  Ook een bezoek aan Duval Street met zijn winkeltjes, bar en restaurantjes staat op het programma.  Neem de trolly en ontdek alle bezienswaardigheden van Key West zoals Audubon Hous, Fort Zachary Taylor, Truman Little White House, Key West Shipwreck Museum, Ernest Hemingway House museum, …
Dag 10: Key West – Miami
Terug naar Miami.  Stop regelmatig op één van de andere Keys om te snorkelen of duiken, een dolfijnencentrum of een natuurpark te bezoeken.
Dag 11 – 13: Miami
Neem de hop on hop of bus en verken zo de verschillende bezienswaardigheden van Miami of geniet van een dagje zon en zee aan Miami beach.
Dag 14: Miami – Brussel
Rit naar de luchthaven, inleveren van de huurwagen en terugvlucht naar Brussel.
Dag 15: Brussel
Aankomst Brussel

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Grote Rondreis Florida