Citytrip New York

7 dagen / 5 nachten

Hoogtepunten

Empire State Building - Citytrip New York | US Travel

Reisbeschrijving

New York, de stad die nooit slaapt. Gelukkig maar, want je krijgt hier veel te zien. In Manhattan alleen al kom je ogen tekort. Van Central Park en Broadway tot Times Square en 5th Avenue. Snuif de sfeer op in de verschillende wijken SoHo, China Town en Little Italy. Ook het Vrijheidsbeeld en de iconische wolkenkrabbers mogen niet ontbreken op de citytrip naar New York. Vanop de Chrysler Building en Empire State Building heb je het beste zicht over New York City.

Citytrip New York

Programma

Dag 1: Brussel – New York
Vlucht Brussel – New York.  Transfer naar het hotel en eerste verkenning van de stad.
Dag 2: Uptown Manhatten en Harlem
Fietsen door Central Park met stop aan Strawberry Fields, de beroemde Museum Mile met onder andere het Guggenheim Museum en MOMA, Harlem met zijn jazzclubs, soulfoodrestaurants, gospelkerken en sporticonen Harlem Globbetrotters.
Dag 3: Midtown Manhattan
Hier staat Times Square met zijn lichtreclame en winkels, het Theater District Broadway, de flagship stores op 5th Avenue en Bryant Park op het programma. ’s Avonds kan je genieten van een musical.
Dag 4: Downtown – etnische wijken
Bezoek de kunstwijk Soho, Tribeca of Greenwich Village. Geniet van een heerlijke maaltijd in de wijk China Town, Little Italy en het Meatpacking district. Doe je aankopen in Chelsea Market en picknick op de High Line.
Dag 5: Downtown Manhattan
Hier ligt het Financial District met onder andere Wall Street, Ground Zero en 9/11 Memorial Museum. De Ferry’s naar het Vrijheidsbeeld en de gratis overzet naar Staten Island vertekken ook in deze buurt.
Dag 6: New York – Brussel
Nog even shoppen, transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.
Dag 7: Brussel
Aankomst Brussel

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Citytrip New York