Citytrip New York met kinderen

6 dagen
Vanaf € 1161 p.p.

Hoogtepunten

Reisbeschrijving

Op Citytrip New York met kinderen? Nergens vind je zoveel kindvriendelijke attracties als in New York City!

De Big Apple is een wonderland voor de zintuigen en kinderen vinden het geweldig om de grootsheid van deze metropool in zich op te nemen! De redenen om New York City met je gezin te bezoeken, zijn legio: van eerste klasse musea, geweldige parken en speeltuinen tot restaurants die coole doe-het-zelf opties hebben zoals het maken van ijs of chocolade.

Citytrip New York met kinderen

Programma

Ontdek de dino’s in het Museum of Natural History; bewonder het prachtige uitzicht over de stad van één van de vele observatiedecks; geniet van één van de vele kindvriendelijke Broadwayshows als The Lion King of Harry Potter of maak een tocht per fiets of paardenkoets door Central Park, … Er is zoveel te zien en te ontdekken voor kids van alle leeftijden!  

Dag 1: Brussel – New York

Heenvlucht met als bestemming New York. Bij aankomst, check in het hotel. Vrije namiddag.

Dag 2: New York

De ideale manier om het reuze speelterrein dat New York City is te ontdekken, is een ritje met de Hop-On Hop-Off bus. Stap zeker af aan Central Park, Times Square, Central Park Zoo, American Museum of Natural History,… Kruip in de huid van een geheim agent in het spionnenmuseum Spyscape of ontdek de stad vanop één van de vele observatieplatforms… er zijn zoveel leuke dingen te doen!

Dag 3: New York

Vandaag heb je een afspraak met je favoriete tv-figuren, filmsterren, zangers en sportmannen. Madame Tussauds is het huis van elke ster.Vergeet geen gekke foto’s met je familie bij de wassen standbeelden te maken. Heb je er ooit van gedroomd om je favoriete held te ontmoeten? Dan is dit is je kans, in de MARVEL Hall of Heroes! Ontmoet, begroet en vlieg met Iron Man, Captain America, Thor, de Hulk, Spider-Man en meer! In de Marvel 4D-ervaring vecht je zij aan zij met je superhelden.

Dag 4: New York

Als je de film “Night at the Museum” gezien hebt, dan ken je ook het American Museum of Natural History. In de film moet Larry de nachtwaker van het museum de diefstal van een magisch tablet verhinderen. Hij krijgt hierbij hulp van de tentoongestelde dieren, een dinosaurus, kleine miniatuurmensen, … die ‘s nachts tot leven komen. Al deze wezens staan in het museum en je kan deze dan ook ontdekken tijdens je bezoek.

Dag 5: New York – Brussel

Vrije tijd voor een laatste wandeling door de stad of om de laatste inkopen te doen. Vertrek naar de luchthaven van New York voor de terugvlucht richting België. Dag 6: Brussel Aankomst in Brussel.

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Citytrip New York met kinderen