Citytrip: New York City Traditional

6 dagen
Vanaf: € 928 p.p.

Hoogtepunten

Reisbeschrijving

New York City met zijn indrukwekkende wolkenkrabbers en zijn typische gele taxi’s, wordt ook wel ‘stad die nooit slaapt’ genoemd. Het is er dag en nacht erg druk en levendig.

Citytrip: New York City Traditional

Programma

‘The Big Apple’ is bekend voor zijn wereldberoemde gebouwen, historische monumenten en bezienswaardigheden. Het bekendste monument is natuurlijk het Vrijheidsbeeld. Het standbeeld staat symbool voor de gastvrijheid van New York. De niet te missen klassiekers zijn zonder meer Times Square, Brooklyn Bridge, Ellis Island, Rockfeller Center en de Empire State Building maar vergeet ook niet Meatpacking district, the High Line of Hudson Yards te bezoeken. En wil je even ontsnappen aan al die drukte, maak dan zeker een wandeling door Central Park, Bryant Park of het gloednieuwe Little Island.

Dag 1: Brussel – New York

Heenvlucht met als bestemming New York. Bij aankomst, check in het hotel. Vrije namiddag.

Dag 2: New York

Deze ochtend maak je een toertje door het centrum van Manhattan met de bekende Hop-On Hop-Off bus. Je rijdt met deze dubbeldekker bus langs iconische plekken zoals de Empire State Building, Washington Square Park, Times Square, Battery Park, St Patrick’s Cathedral, … Stap zeker af in Chinatown of Little Italy en ontdek er de vele winkeltjes en typische restaurants.

Dag 3: New York

Vandaag kan je New York vanuit een ander perspectief ontdekken. De stad biedt verschillende observatieplatforms van waar je de prachtige skyline kan ontdekken. Eén van de nieuwste is The Edge in Hudson Yards. Dit observatiedek is het hoogste openluchtplatform van New York. Het driehoekige platform steekt 100 verdiepingen boven Manhattan uit. Het platform heeft schuine glazen wanden en een deel van de vloer is ook in glas, zodat je kan neerkijken op één van de drukste steden ter wereld!courtesy of Edge

Dag 4: New York

Vandaag kan je een gospelviering bijwonen in Harlem. Gospel is een muziekgenre dat een diepe band heeft met Afro-Amerikaanse religieuze en culturele tradities. In Harlem zijn er verschillende kerken waar je zo’n gospel mis kan bijwonen. Tijdens dit bezoek, ontdek je eerst de geschiedenis van het historische Harlem en de bekendste bezienswaardigheden als het Apollo Theatre, het Hamilton Grange National Memorial, de Morningside Heights en de Columbia University. Nadien, kom je in vervoering van het ritmische gezang tijdens de gospelviering.

Dag 5: New York – Brussel

Vrije tijd voor een laatste wandeling door de stad of om de laatste inkopen te doen. Vertrek naar de luchthaven van New York voor de terugvlucht richting België.

Dag 6: Brussel

Aankomst in Brussel.

US Travel

door Liesbet's Reiscenter

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen. Meer lezen

Bel ons

014 49 20 00

Mail ons

info@ustravel.be

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Citytrip: New York City Traditional